LUCRĂRILE DE LA CABANA VADU CRIȘULUI, ÎN LINIE DREAPTĂ

Zilele acestea s-au finalizat lucrările de rezistență respectiv infrastructură și suprastructură, șarpante, învelitoarea la corpul existent P+E la obiectivul de la Cabana Vadu Crișului.
Totodată, în această perioadă, s-au executat lucrări de consolidare pereți, cămășuire cu beton, s-au făcut lucrări de termoizolare cu vată minerală bazaltică, iar lemnăria a fost ignifugată.

Alte lucrări executate la cabană au fost legate de finalizarea structurii de gips carton pentru tavanele false la corpul P+E, montarea structurii de lemn la terasele celor 2 corpuri și montarea tâmplăriei exterioare din lemn triplu stratificat.
În continuare urmează să se aplice finisajul decorativ din lemn.

Vă reamintim că valoarea contractului de proiectare și execuție este de 2.692.726.35 lei. Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat în 22 februarie 2021, iar termenul de execuție este de 21 de luni. În prezent, lucrările avansează conform graficului de execuție.

Acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană, prin Fondul European de Dezvoltare Regională și cofinanțat de statele partenere în program.

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene și a Guvernului României.